4-sterren camping in Saint-Jean-de-Monts in de Vendée

Welkom op Camping l'Océan, onze 4-sterren camping in Saint-Jean-de-Monts. Het hele team heet u van harte welkom en zal u bijstaan tijdens uw vakantie in de Vendée om u een aangenaam verblijf op onze camping te garanderen. Het is onze prioriteit om u een geslaagde vakantie te geven.

Ontdek de Vendée door een nieuwe bril! De camping is ideaal gelegen, zo dicht mogelijk bij het centrum van de stad en op slechts 1,6 km van het hoofdstrand van Saint-Jean-de-Monts. De vele fietspaden in de omgeving leiden u naar al uw bestemmingen.

Camping aan de rand van het bos in Saint-Jean-de-Monts

In een rustige omgeving, aan de rand van het nationale bos, kunt u genieten van de natuur en uw batterijen opladen. Als u het bos doorkruist, bereikt u ons prachtige strand dat langs de hele kust loopt tot aan het eiland Noirmoutier.

In de omgeving zijn er verschillende activiteiten mogelijk. Met het gezin of met vrienden kunt u een bezoek brengen aan het eiland Noirmoutier, het eiland Yeu, de zoutmoerassen, de Puy du Fou of nog veel meer. Saint-Jean-de-Monts is de bekendste badplaats van de Vendée en biedt een breed waaier aan activiteiten zodat verveling uit den boze is.

Camping in Saint-Jean-de-Monts met zwemparadijs

Voor uw gemak biedt Camping l'Océan een groot aantal diensten ter plaatse, zoals de snackbar, waar u ook terecht kunt voor avondanimatie. In 2019 kunt u genieten van het nieuwe zwemparadijs, met een verwarmd binnenzwembad en een speels peuterbad. Verder zijn er kinderspeelplaatsen waar men de benen kan strekken, een club voor kinderen en tieners, een multisportterrein of petanqueterreinen om te strijden tegen de petanquekampioenen van l'Océan.

Uw verblijf in Saint-Jean-de-Monts

Met zijn 207 standplaatsen biedt Camping l'Océan prachtige plaatsen voor tenten, caravans of campers, stacaravans, ingerichte eco-lodgetenten of zelfs chalets. Er is ook een verwarmd sanitairgebouw met sanitair dat toegankelijk is voor personen met beperkte mobiliteit en 2 wasserijen.

Ons nieuws
Cadeau-idee

Een origineel cadeau-idee nodig? Geef dan een weekend/verblijf/voucher voor CAMPING L'OCEAN cadeau, succes gegarandeerd!

(minimumbedrag € 30).

Welkom op onze nieuwe website

Ontdek hier alle nieuwigheden van de camping.

 
 
Beschikbaar in juli 2019
Ons aquatisch gebied
in Saint–Jean–de–Monts

Geniet van ons gloednieuwe zwemparadijs met overdekt zwembad, kikkerbad en glijbanen

Te ontdekken
Espace aquatique en Vendée
Onze accommodaties
Plaatsen Camping en Vendee Stacaravan Locations en Vendee Chalet Chalet en Vendee Tent éco Lodge Tente eco Lodge
 
Ons vinden
Camping L'Océan ****
Camping 4 étoiles à St-Jean-de-Monts en Vendée
67 rue de Notre Dame de Monts - 85160 - Saint-Jean-de-Monts
Vendée / Pays de La Loire - Frankrijk
Telefoon: 00 33 2 51 58 03 88
E-mail: info@campinglocean.com

GPS : 46.799734,-2.07923

Het onthaal is elke dag
geopend van 9.00 tot 12.00 uur en van 14.00 tot 18.00 uur
Camping à Saint Jean de Monts en Vendée