Saint Jean de Monts

Saint Jean de Monts

Breng uw vakantie door in een van de mooiste badplaatsen van de Vendée: wilt u uw batterijen opladen, voldoende zuurstof binnenkrijgen, uw ogen de kost geven, in beweging komen, rusten, tijd doorbrengen met uw gezin of met z'n tweeën, een wandeling maken of gewoon niets doen? Dan is Saint-Jean-de-Monts uw gedroomde bestemming!

U kunt ontspannen of genieten van uw favoriete watersport op het lange strand van 8 km. U kunt ook wandelen op de dijk langs de kust met een adembenemend uitzicht op het strand.

Camping l'Océan ligt op een bevoorrechte locatie, op slechts 1,7 km van het centrum van Saint-Jean-de-Monts en de voetgangersstraten en zandstranden. U heeft de auto dus niet nodig tijdens uw verblijf.

In het centrum van Saint-Jean-de-Monts vindt u heel wat kleine winkeltjes in de hoofdstraat. Ontdek het beroemde standbeeld van de "Baigneuse" aan de ingang van de voetgangersstraat.

Er zijn tal van activiteiten om uit te kiezen: Rosalie, Fish spa, casino, en voor een prachtig uitzicht kunt u het reuzenrad op de dijk testen. U krijgt er een uitzonderlijk uitzicht op het strand en de badplaats. Op een steenworp afstand van de camping vindt u ook mini-golf, thalasso, watersportcentrum, manege, boomklimparcours...

In de zomer kunt u genieten van de vele populaire activiteiten die het hele seizoen door worden aangeboden op de dijk van Saint-Jean-de-Monts.

Een ideale badplaats voor een gezinsvakantie.

 
Ons vinden
Camping L'Océan ****
Camping 4 étoiles à St-Jean-de-Monts en Vendée
67 rue de Notre Dame de Monts - 85160 - Saint-Jean-de-Monts
Vendée / Pays de La Loire - Frankrijk
Telefoon: 00 33 2 51 58 03 88
E-mail: info@campinglocean.com

GPS : 46.799734,-2.07923

Het onthaal is elke dag
geopend van 9.00 tot 12.00 uur en van 14.00 tot 18.00 uur
Camping à Saint Jean de Monts en Vendée